English informations
 
Cégadatok
A COLOR Interpress Kft. 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a határon túli magyar lakosság számára elérhetővé tegye a Magyarországon megjelenő valamennyi sajtókiadványt.
Cégünk jelenleg Szlovákia, Románia valamint Szerbia területén nagykereskedelmi partnerei által árusításos úton terjeszti a magyar nyelvű folyóiratokat. Írországban, Kanadában és Angliában, valamint az Egyesült Államokban kiskereskedelmi partnereink segítségével, továbbá általunk a világ valamennyi országába előfizetéses rendszerben jutnak el a kiadványok a külföldön élő magyar ajkú lakossághoz. Jelenleg 7 országban 9 nagykereskedő partnerrel állunk szerződéses viszonyban. Kínálatunkban közel 400 féle magyar folyóirat és magazin szerepel, illetve a Magyarországon forgalomba kerülő valamennyi könyv megrendelhető cégünkön keresztül.
A COLOR Interpress Kft. 2007. év óta a Grafobal Group Holding tulajdonában lévő Mediaprint-Kapa Pressegrosso a.s. leányvállalataként működik, amely által Szlovákiában a magyar lapok piacvezető forgalmazójává vált.
Cégünk megalakulása óta törekszünk arra, hogy az évek során kialakított magas színvonalú szolgáltatásaink segítségével, a magyar nyelvű lapok a világ bármely országába elérhetővé váljanak.
Célunk a magyar sajtókiadványok terjesztése által a magyar kultúra és nyelv fenntartása, eljuttatása minden külföldön élő magyar számára, továbbá a határon túli magyarság és az anyaország közötti kapcsolat elősegítése és támogatása.
Elérhetőségek
Jogi információk