English informations
 
Gyermek- és ifjúsági
Hotel Flamingo 2.
Hotel Flamingo 2.
Hotel Flamingo 2.
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Alex Milway: Hotel Flamingo 2. - Hőhullám (2025)
ISBN: 9789636851118
Üdvözöljük a város legderűsebb szállodájában, ahol minden állat otthon érezheti magát! A hőség egyre nagyobb, ami csak egy dolgot jelenthet: itt a nyár! A hotel teltházas, méghozzá nem mindennapi vendégekkel. Vajon Anna és csapata képes lesz megtartani Hotel Flamingo varázsát, és boldoggá tenni minden vendéget? Forró nyár tombol az Állati sugárúton, és a Hotel Flamingóban nagy a nyüzsgés, hiszen érkezik a Pingvin király és a királyné. Már jó ideje nem voltak a hotelnek ilyen előkelő vendégei, így Annának és csapatának mindent bele kell adnia. Pingvinekről gondoskodni egy hőhullám közepette pedig nem könnyű feladat... Egy recept a Hotel Flamingo étlapjáról: Tibor salátalevese (szuper meglepetés, ha teknőcöket várunk) HOZZÁVALÓK: 1 ek növényi olaj 1 hagyma, apróra kockázva fél liter zöldség alaplé 1 fej saláta, megmosva és apróra vágva 3 nagy krumpli, meghámozva, nagyon apróra vágva 1 szál petrezselyem apróra vágva díszítésnek ELKÉSZÍTÉS: Egy nagy serpenyőben lassan hevítsük fel a növényi olajat, és pirítsuk puhára a hagymát. Ez 5-10 perc. Lassú tűzön dolgozzunk, nehogy megégjen a hagyma. Most adjuk hozzá a salátát és a krumplikat és egy kis alaplevet, hogy ne tapadjon semmi a serpenyő aljához. Alaposan kavarjuk össze, azután tegyünk fedőt a serpenyőre, és 10 percig pároljuk. Adjuk hozzá az alaplevet, és pároljuk még 15 percig. Ha lehűl a püré, öntsük robotgépbe és turmixoljuk simára. Tibor salátalevesét tálalhatjuk melegen vagy hidegen is, egyenesen a hűtőből. Díszítsük összevágott petrezselyemmel, vagy ha kellően bátrak vagyunk (és hidegen tálaljuk a levest) vágjunk uborkát apró kockákra, és keverjük bele, frissítő roppanás minden falatnál!
Pénznem:
HUF
Ár:
2 239 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk