English informations
 
Szakkönyv
A búza és kukorica minősége és feldolgozása
A búza és kukorica minősége és feldolgozása
A búza és kukorica minősége és feldolgozása
Megjelenés: egyszeri (könyv)
Ismertető:
Dr. Győrinémile Irma, Győri Zoltán: A búza és kukorica minősége és feldolgozása (2011)
ISBN: 9789639935730
A gazdasági, politikai változások eredményeként mind a termelés, mind a gabonakereskedés, mind pedig a feldolgozás a korábbinál sokszínűbb lett. Új vállalkozási formák jelentek meg különböző tőkebevonások eredményeként, és ezzel egyidejűleg a felhasználás terén is új igények, lehetőségek merültek fel. A szerzők - több mint harmincéves - tapasztalatuk alapján ismertetik azokat a kritikus pontokat, melyek a termékpálya résztvevői számára fontosak.
Pénznem:
HUF
Ár:
3 400 HUF
kosárba...
Elérhetőségek
Jogi információk