English informations
 
GYIK

A webáruházban Magyarországra is elő tudom fizetni a lapokat?

Nem. A COLOR Interpress Kft. webáruházában csak külföldi előfizetést tud vásárolni. Ha belföldre szeretne előfizetni, kérem, keresse a magazin kiadóját, vagy az illetékes belföldi lapterjesztőket.

Egyszerre több magazinra is elő tudok fizetni?

Igen, egyszerre több előfizetést is vásárolhat. A szállítási költség kalkulációja során a lapok súlya minden esetben összeadódik, így nem kell duplán kifizetnie a postaköltséget. Több lap megrendelése esetén szállítási költséget takaríthat meg.

Van arra lehetőség, hogy év közben csak az adott év végéig fizessek elő, és ha ez pl. 8 hónap, akkor ezen időszakra?

Igen. Azonban webáruházunkon keresztül csak fél évre illetve 1 évre tud előfizetni. Egyedi árajánlat kéréséhez kérem, keressen minket telefonon a +36 (1) 243-9232 telefonszámon, vagy e-mailben info@colorinterpress.hu

Meg tudom rendelni az általam vásárolni kívánt magazin régebbi számait is?

Nem. Előfizetni csak a jövőben megjelenő számokra tud.

Mikortól érvényes az előfizetésem?

Megrendelése az előfizetési összeg átutalásának teljesítése után lesz aktív. Az összeg beérkezését követően a számlával postázzuk a lap következő megjelenési számát is.

Csekken be tudom fizetni az előfizetés összegét?

Csekket sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Milyen devizanemben tudok fizetni?

Webáruházunkon keresztül forintban, euróban vagy USA dollárban tud fizetni. Ezen kívül a világ összes konvertibilis valutáját elfogadjuk. Amennyiben más devizában kíván fizetni, kérem, keressen minket a „Kapcsolat” menüpont alatt megadott elérhetőségeink egyikén.

Nem kaptam meg a magazint, mit tegyek?

Amennyiben nem kapta meg a magazin soron következő számát, kérem, keressen minket a megadott elérhetőségink egyikén, és mihamarabb pótoljuk az elveszett lapszámot.

Magyarországról szeretném előfizetni egy külföldön élő rokonom, barátom vagy ismerősöm számára a kívánt lapot, megtehetem?

Igen. Webáruházunkon keresztül Magyarországról is megrendelhet lapo(ka)t, azonban csak külföldi címre áll módunkban kézbesíteni a magazin(oka)t.

Elérhetőségek
Jogi információk